Новини

Представників опозиції в тервиборчкомах менше 20%, - Турчинов

Чинна влада намагається будь-якими методами перешкодити партії «Батьківщина» на місцевих виборах.
 
Про це у неділю ввечері в ефірі «5 каналу» заявив Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов.
 
«Чинні керівники країни переплюнули своїх попередників і вчителів, таких як Леонід Данилович, не тільки у питаннях фабрикації кримінальних справ проти опозиції, а у тому числі у питаннях непровеведення виборів», - сказав він.
 
«Коли чиновники перебувають при владі, їм здається, що краще за них ніхто працювати не може, і їм дуже подобається цим займатися в інтересах, як вони пояснюють, громадян», - зазначив Турчинов.
 
Олександр Турчинов наголосив, що чинна влада пішла шляхом «демонстративного цинізму, потурання, знищення Конституції, чинного законодавства і взагалі здорового глузду».
 
«Технологія влади полягає не тільки в тому, що вони зробили під себе закон і реально маючи опонентом Блок Юлії Тимошенко - вони заборонили Блоку брати участь у виборах, сказавши, що блоки більше не мають права брати участь у виборах», - підкреслив він.
 
Турчинов наголосив, що Партія регіонів отримала на місцевих виборах більшість у територіальних виборчих комісіях.
 
«Сьогодні опозиція сукупно має менше 20% представників в тервиборчкомах», - сказав він.
 
Також Олександр Турчинов зазначив, що влада відпрацьовує технологію, яка «за цинізмом і аморальністю просто шокує».
 
«Вони просто ліквідують наші партійні установи, як це відбувається у Київській, Львівській областях, в деяких інших регіонах», - пояснив він.
 
«Комусь це розповісти на Заході, у цивілізованій країні – вони скажуть: ні, це, мабуть, ви розповідаєте якийсь фільм жахів. Це не фільм жахів – це сьогодення України», - резюмував Турчинов.